Artificial Intelligence.

Veel organisaties willen Artificial Intelligence inzetten, maar hoe haal je het maximale uit deze technologie en maak je deze concreet toepasbaar?

Met de AI Expert Service van Avisi haal je een betrouwbare partner in huis die jouw organisatie helpt om de voordelen van AI ten volle te benutten.
 
workshop-ai-man
robot_klein

Security Awareness voor Developers.

In een wereld waar cybercriminelen voortdurend nieuwe manieren vinden om bedrijven aan te vallen, is de beveiliging van jouw software belangrijker dan ooit. En met de invoering van de NIS2-richtlijn door de Europese Unie is het nu verplicht voor organisaties om hun cybersecurity maatregelen te versterken.


Met de Security Awareness voor Developers-training haal jij alle kennis in huis om te voldoen aan de NIS2-richtlijn.

 

GitLab.

GitLab biedt alle essentiële DevSecOps-tools in één krachtig platform. Samenwerken van planning tot productie op één platform, met ingebouwde security. 

 

Je wordt volledig ontzorgd door onze managed services: geen omkijken meer naar hosting, monitoring, updates en back-up & herstel van GitLab. Daarnaast geven wij deskundig advies voor het optimaliseren van het software-ontwikkelproces.

 

Gitlab-Logo

Bewezen resultaat: 3,2% meer rendement.

 

Organisaties die voorop lopen en investeren in innovatie creëren aanzienlijk meer waarde dan bedrijven die dit niet of minder doen. Tussen 2018 en 2022 behaalden de innovatief leidende bedrijven rendementen van 8,1% tegenover 4,9% voor de achterblijvers.

 

Bron: Harvard Business Review

Alle workshops en trainingen.

Verdiep jouw specialistische kennis op het gebied van Artificial Intelligence, Business Innovation en GitLab.

Alle Artificial Intelligence Security Awareness voor Developers
3 Trainingen in alle categorieën

"Quote van klant?"

contact 1

Labs

Bij Labs vragen

Op zoek naar een spreker voor jouw evenement?

 
Onze experts spreken regelmatig op conferenties en evenementen over Artificial Intelligence en (digitale) innovatie. Deze presentaties worden qua technische diepgang afgestemd op het publiek. Neem contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.
 
De komende periode spreken onze experts bij:
 

TechDay Innovation Dynamics: Innoveren vanuit de business

Arnhem • 25-01-24 Klik hier om je aan te melden

 

TechDay Security Awareness voor Developers

Arnhem • 29-02-24 Klik hier om je aan te melden

 

2023_05_03_AVISI_001146

Op zoek naar een spreker voor jouw evenement?

 
Onze experts spreken regelmatig op conferenties en evenementen over Artificial Intelligence en (digitale) innovatie. Deze presentaties worden qua technische diepgang afgestemd op het publiek. Neem contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.
 
De komende periode spreken onze experts bij:
 

Artificial Intelligence, de hype voorbij of toch niet?

MediaVilla, Arnhem 26-9-2023

Een introductie van MagnUX, een tool waarbij je met fysieke magneten een digitaal UI-prototype creëert. Zie de website voor meer informatie & om je aan te melden.

 

TechDay: Artificial Intelligence 101

Arnhem 28-9-2023

Tijdens deze Techday krijg je een boeiende introductie in de wereld van AI. Zie MeetUp voor meer informatie en om je aan te melden.

 

DREAM23

Vianen 10-10-23

Hét event voor Business Analisten en Requirements Engineers. Zie dreamevent.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Formorrow TechTalk AI

Amersfoort 26-10-23

Case.

Large Language Models maken het doorzoeken van eigen handleidingen snel en efficiënt voor FreezerData.

 

Avisi ontwikkelde een Proof of Concept voor FreezerData om monteurs via een chatinterface te ondersteunen bij koelinstallatieonderhoud, door vragen te beantwoorden met Large Language Models en bestaande informatie.
 
 
Ontwerp zonder titel (45)

Wat is maatwerksoftware?

Maatwerksoftware is software die aansluit op de specifieke wensen en eisen van de klant. Er zijn veel voordelen van maatwerksoftware, waaronder schaalbaarheid, onderhoudsgemak en het onderscheidt bedrijven van de concurrent.

Hoe ziet het softwareontwikkelproces eruit?

We trappen af met een Software Requirements Sprint. In korte tijd brengen we samen met jou de wensen in kaart. Daarnaast zetten we de kaders: Wat is je visie? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Hoe ziet je je softwarelandschap eruit?

 

Met die informatie geven we het ontwikkeltraject vorm. We identificeren zowel technische als bedrijfskundige risico's. Daarnaast gebruiken we onze expertise om je te helpen richting een Minimal Viable Product (MVP): een eerste versie van de oplossing die ingezet kan worden in de praktijk om toegevoegde waarde te realiseren en feedback te kunnen verzamelen.

 

Voordat we aan een MVP werken minimaliseren we eerst de risico's door middel van één of meer proof of concepts (PoC): werkende software die de gekozen oplossingsrichting bewijst. Een laagdrempelige wijze om meer zekerheid in het vervolgtraject te realiseren.

 

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. We beginnen met het neerzetten van een belangrijke fundering (spike). Deze fundering helpt ons kwaliteit te kunnen leveren en een basis neer te zetten waarop we voorspelbare voortgang kunnen maken. We werken volgens de Scrum-methodiek en betrekken jou als klant heel nadrukkelijk in dit proces. Iedere twee weken tonen wij onze voortgang, en overleggen we samen met onze klant of de koers gewijzigd moet worden.

 

Zo snel mogelijk werken we naar een eerste productieversie (MVP) die jou waarde biedt en waarmee jij aan de slag kan. Iedere twee weken (minstens), kun je daarna van ons een softwarerelease verwachten met uitbreidingen en verbeteringen.

Hoeveel kost maatwerksoftware?

De prijs van maatwerksoftware wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder:

 

  • - De complexiteit van de oplossing;
  • - De duur van het project;
  • - Het benodigde projectteam.

Ontdek wat onze Expert Services voor jou kunnen betekenen!

We helpen je graag verder.