Locatie

Bij Avisi of jouw bedrijf 

  Duur 

3 tot 4 uur 

  Deelnemers 

Minimaal 5 deelnemers

  Kosten 

Vraag een offerte aan

 

Waarom jouw team deze training moet volgen.


In een wereld waar cybercriminelen voortdurend nieuwe manieren vinden om bedrijven aan te vallen, is de beveiliging van jouw software belangrijker dan ooit. Volgens onderzoek van Vanson Bourne, uitgevoerd in opdracht van Dell, kunnen de gevolgen van cyberaanvallen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Met de invoering van de NIS2-richtlijn door de Europese Unie is het nu verplicht voor organisaties om hun cybersecurity maatregelen te versterken.

Onze gespecialiseerde training is ontworpen om jouw team van ontwikkelaars uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om software veilig te houden vanaf het begin van het ontwikkelingsproces.

 

Het voorkomen van een beveiligingsrisico is

100 keer goedkoper dan het oplossen ervan.

 

Wat deze training jou biedt.

Leer meer over de inhoud.

Kennis
Doelgroep
Redenen

Wat je gaat leren.


Kwetsbaarheden herkennen:

Met behulp van de OWASP top 10 & MITRE CWE top 25 identificeren we de meest voorkomende zwakke punten binnen applicaties.

Threat Modeling: Leer potentiële kwetsbaarheden vroegtijdig te identificeren en te mitigeren.

Bescherming tegen Social Engineering: Begrijp hoe hackers deze technieken gebruiken en hoe je jezelf ertegen kunt wapenen.

Ken je tegenstander: Leer de methoden van aanvallers kennen om je verdediging te verbeteren.

Voor wie is deze training?


Software Developers
die hun beveiligingskennis willen verdiepen.

Organisaties die moeten voldoen aan de NIS2-wetgeving en waarvoor security awareness van essentieel belang is.

Iedereen die de beveiliging van hun organisatie en applicaties wil versterken.

Redenen om de training te volgen.


Inzicht in zwakke punten:
Ontdek de kwetsbaarheden van je applicatie en hoe je deze kunt versterken.

Ken je tegenstander: Leer de methoden van aanvallers kennen om je verdediging te verbeteren.

Preventie van datalekken: Neem proactieve stappen om datalekken te voorkomen.

Risicobeoordeling: Leer securityrisico's beter in te schatten en minimaliseer ze waar mogelijk.

Wat is maatwerksoftware?

Maatwerksoftware is software die aansluit op de specifieke wensen en eisen van de klant. Er zijn veel voordelen van maatwerksoftware, waaronder schaalbaarheid, onderhoudsgemak en het onderscheidt bedrijven van de concurrent.

Hoe ziet het softwareontwikkelproces eruit?

We trappen af met een Software Requirements Sprint. In korte tijd brengen we samen met jou de wensen in kaart. Daarnaast zetten we de kaders: Wat is je visie? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Hoe ziet je je softwarelandschap eruit?

 

Met die informatie geven we het ontwikkeltraject vorm. We identificeren zowel technische als bedrijfskundige risico's. Daarnaast gebruiken we onze expertise om je te helpen richting een Minimal Viable Product (MVP): een eerste versie van de oplossing die ingezet kan worden in de praktijk om toegevoegde waarde te realiseren en feedback te kunnen verzamelen.

 

Voordat we aan een MVP werken minimaliseren we eerst de risico's door middel van één of meer proof of concepts (PoC): werkende software die de gekozen oplossingsrichting bewijst. Een laagdrempelige wijze om meer zekerheid in het vervolgtraject te realiseren.

 

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke realisatie van de oplossing. We beginnen met het neerzetten van een belangrijke fundering (spike). Deze fundering helpt ons kwaliteit te kunnen leveren en een basis neer te zetten waarop we voorspelbare voortgang kunnen maken. We werken volgens de Scrum-methodiek en betrekken jou als klant heel nadrukkelijk in dit proces. Iedere twee weken tonen wij onze voortgang, en overleggen we samen met onze klant of de koers gewijzigd moet worden.

 

Zo snel mogelijk werken we naar een eerste productieversie (MVP) die jou waarde biedt en waarmee jij aan de slag kan. Iedere twee weken (minstens), kun je daarna van ons een softwarerelease verwachten met uitbreidingen en verbeteringen.

Hoeveel kost maatwerksoftware?

De prijs van maatwerksoftware wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder:

 

  • - De complexiteit van de oplossing;
  • - De duur van het project;
  • - Het benodigde projectteam.

Verbeter de beveiliging van jouw software.

Bescherm je organisatie tegen cyberaanvallen door de beveiliging van je software vanaf het begin te integreren. Vraag een offerte aan en zet een belangrijke stap naar een veiliger digitale toekomst!

Alle workshops en trainingen.

Ontdek onze workshops en trainingen!
Alle Artificial Intelligence Security Awareness voor Developers
3 Trainingen in alle categorieën