stefanjeroen MG2022_06_22_AVISI_0769 MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0150 esther
stefanjeroen

Persoonlijke ontwikkeling

Elke dag een beetje beter worden, dat is wat we belangrijk vinden. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen die aansluiten bij jouw ambities en zijn dan ook erg benieuwd naar wat jij wil leren.

MG2022_06_22_AVISI_0769

(Inter)nationale conferenties

We zijn dol op onze verschillende vakgebieden en altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen en interessante ideeën. We bezoeken daarom regelmatig conferenties in binnen- en buitenland om onze kennis te verbreden. Onze collega's gingen het afgelopen jaar de hele wereld over en bezochten bijvoorbeeld Atlassian Summit in Las Vegas, Craft in Boedapest, Cloudfest in Duitsland en Websummit in Lissabon.

 

MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0150

Vrijheid & verantwoordelijkheid

Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw rol op je eigen manier in te vullen. Heb je een goed idee, dan krijg je de ruimte om het uit te voeren. Of je nu een stagiair bent of al jaren ervaring hebt, jouw input en expertise worden gewaardeerd. 

esther

Techdays

Elke maand organiseren we deze kennisdelingssessies over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals Kubernetes, machine learning, Simon Brown's C4 Model, visueel communiceren of User Story Mapping. Uiteraard allemaal onder het genot van lekker bier, goed eten en ons prachtige uitzicht.

MG_DSF8219 MG2022_06_22_AVISI_0227 eline alex
MG_DSF8219

Locatie

Ons kantoor staat pal boven Arnhem Centraal, dus waar je ook woont, je bent zo op je werk! Wij durven ook wel te stellen dat we het mooiste uitzicht van Arnhem hebben: aan de ene kant van de toren kijk je uit over de Rijn & de binnenstad en aan de andere kant over Park Sonsbeek.

MG2022_06_22_AVISI_0227

Feestjes

Wij houden van feestjes: dit zijn dé momenten waarop we samen onze successen vieren. Van gezamenlijke lunches, de zomerbarbeque, onze verjaardag op 18 september en de kerstviering, we vinden het hele jaar door wel een reden om samen het glas te heffen. Verder ontstaat er vaak een vrijmibo en is er elke maand een nieuwemedewerkersborrel.

eline

Teamuitjes

Naast hard werken voor de klant vinden we het ook belangrijk om te werken aan teambuilding. Elkaar nog beter leren kennen op de kartbaan, in een escape room of tijdens een heerlijk diner. Samen met je team iets leuks doen zorgt voor een hechte band.

alex

Activiteiten

Ga je mee een potje zaalvoetballen of een rondje mountainbiken? Of doe je mee aan Dungeons & Dragons, een bordspellenavond of is pokeren meer jouw ding? Er is voor ieder wat wils, er is genoeg te doen samen met je collega's!