Kennis Een slimme ERP- en CRM-softwarematcher met SoftwareMatching.io

Klant

SoftwareMatching.io

Oplossingen

Software Requirements Sprint

Avisi werkt graag samen met innovatieve klanten en we zijn trots om onze expertise te kunnen delen!

Recentelijk hebben we onze klant SoftwareMatching.io geholpen bij het ontwikkelen van een matchingsysteem voor bedrijven die op zoek zijn naar een ERP- of CRM-systeem en de juiste implementatiepartner om dat te realiseren. Om dit project tot een succes te maken, heeft SoftwareMatching.io eerst een Software Requirements Sprint laten uitvoeren om de behoeften van SoftwareMatching.io in kaart te brengen. In deze casus bespreken we hoe we samenwerkten met SoftwareMatching.io om hun visie om te zetten in een werkend en efficiënt matchingsysteem.

 

Peter de Bruin | CEO SoftwareMatching.io

''Tijdens de Software Requirements Sprint zijn we vol ingegaan met het team en heel veel gechallenged. Er werden kritische vragen gesteld als: hoe gaat het resultaat worden? Waar willen we heen met het eindproduct? Heb je hier over nagedacht? En dat is ons uitstekend bevallen!''

1517732697868

Over SoftwareMatching.io

Er is geen sprake van een gelijk speelveld tussen softwareleveranciers en kopers. De markt voor bedrijfssoftware is oververzadigd en elk bedrijf probeert zijn product te verkopen. Dit resulteert er vaak in dat bedrijven besluiten om bepaalde software te gebruiken, om vervolgens tot de conclusie te komen dat dit een vergissing was!

Daarom is SoftwareMatching.io opgericht. Zij zorgen ervoor dat bedrijven gratis de beste software vinden die past bij hun specifieke behoeften.

 

Bron: SoftwareMatching.io

Ontdek wat Avisi voor jou kan doen.

Man

Robin van Breukelen

COO