Kennis Avisi behaalt ISO 27001- en ISO 27701-certificaten!

Avisi behaalt ISO 27001- en ISO 27701-certificaten!

Met trots kondigen we aan dat Avisi begin juni het ISO 27001- en ISO 27701-certificaat heeft behaald! Deze certificeringen zijn het resultaat van Avisi's voortdurende inzet om de vertrouwelijkheid, integriteit én beschikbaarheid van (klant)gegevens te waarborgen, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de privacywetten- en regelgeving. Benieuwd naar hoe wij ervoor zorgen dat we voldoen aan de strenge eisen en normen van deze internationaal erkende certificeringen? Lees dan verder! 

 

Wat houden de ISO 27001- en ISO 27701-certificaten in?

Avisi hecht grote waarde aan informatiebeveiliging. We begrijpen namelijk dat het essentieel is om de vertrouwelijkheid, integriteit én beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie te waarborgen! Om te voldoen aan de ISO 27001-certificering, hebben we alle 93 maatregelen vanuit ISO 27002 geïmplementeerd. Denk bijvoorbeeld aan risico-analyses, leveranciersbeoordelingen en autorisatiematrices. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat Avisi haar informatiebeveiliging serieus neemt! Of het nu gaat om diensten die bij ons worden afgenomen, of gegevens die bij ons worden opgeslagen.

Ook de AVG-wetgeving is één van de onderwerpen waar Avisi aan toegewijd is. Het ISO 27701-certificaat fungeert dan ook als aanvulling op onze ISO 27001-certificering en stelt ons in staat om aan te tonen dat we volledige controle hebben over privacygerelateerde werkzaamheden. Om te voldoen aan deze norm, hebben we ons gericht op het naleven van privacybeschermingsmaatregelen. Zoals het bijhouden van verwerkingsregisters en het afsluiten van verwerkersovereenkomsten. Ook ondersteunen wij klanten om hun rechten met betrekking tot hun gegevens uit te oefenen.


 

“Met deze ISO-certificeringen, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we onze informatiebeveiliging en privacy aantoonbaar op orde hebben!”

Tijmen Visser, Privacy & Security Officer

 


 

Behoud van maximale beveiliging.

De kracht van de ISO-certificeringen zit hem in de onafhankelijke beoordeling van een derde partij. Elke jaar ondergaan we een certificeringsaudit. Op basis hiervan wordt bepaald of we voldoen aan alle gestelde eisen. Dit zorgt ervoor dat we blijven voldoen aan de normen van de certificering, continu blijven verbeteren en onze klanten worden voorzien van hoogwaarde informatiebeveiliging en privacy!


We zijn ontzettend trots op het behalen van de ISO 27001- en ISO 27701-certificeringen en blijven ons inzetten voor de informatieveiligheid en gegevensprivacy van onze klanten. Wil je meer weten over wat Avisi voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@avisi.nl of bezoek deze pagina.