Kennis Avisi staat in de Computable Career Guide 2023! 🎉

Avisi staat in de Computable Career Guide 2023! 🎉

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Avisi is opgenomen in de Computable Career Guide 2023. Met trots staan we op plek 40 én zijn we vertegenwoordigd in diverse branche- en topiclijsten. De Computable Career Guide 2023 is een toonaangevende publicatie in de IT-branche en daarom is het een eer om erkend te worden als één van de beste werkgevers in de IT! Benieuwd op welke punten wij zijn beoordeeld en in welke lijsten we staan? Lees dan snel verder.

 

Over de Computable Career Guide en onze erkenning.

Jaarlijks voert ICT-vaktitel Computable onderzoek uit naar de beste IT-werkgevers. Hierbij krijgen medewerkers de mogelijkheid om hun werkgever te beoordelen op diverse aspecten. Denk aan uitdagingen, taken en verantwoordelijkheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Ook wordt er gevraagd naar IT-onderwerpen, zoals Agile/Scrum en Cybersecurity. Deze informatie wordt verzameld en gebundeld in de Computable Career Guide. 

 

Onze vermelding in de Computable Career Guide 2023 is het resultaat van continue inspanning! We staan dan ook in diverse deel- en branchelijsten. Zo staan we op N1 in de Juridische Dienstverlening, N2 in Softwarebeheer, N3 in High Performance Computing, N4 in Artificial Intelligence en Software Development en N5 in AVG/GDPR & Privacy. We werken dan ook voor mooie klanten in deze branches, zoals voor de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Hypotheken Data Netwerk en VidaXL.

 

Werkgeverschap bij Avisi.

Het doel van Avisi is om in 2030 het beste IT-bedrijf in Nederland te zijn. Goede werkgeverschap is hierbij een vereiste. Bij Avisi is onze missie dan ook duidelijk. We willen samen met plezier en passie waarde creëren voor organisaties en de maatschappij door middel van software. We streven naar een prettige samenwerking met elkaar én onze klanten. Dit doen we door onze open cultuur met informele sfeer, de vrijheid en verantwoordelijkheid om je rol je op eigen manier in te vullen, kennisdeling en activiteiten buiten werktijd.

We zijn super trots op deze erkenning en willen onze collega’s bedanken voor hun inzet en bijdrage. Het komende jaar blijven wij ons ontwikkelen om nóg beter te scoren in de Computable Career Guide! Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de Computable Career Guide 2023? Je vindt hem hier. Of wil je meer lezen over hoe wij aankijken tegen goed werkgeverschap? Klik dan hier.

 

Bron: Computable Career Guide 2023