Kennis Avisi Consultancy en Idalko bundelen krachten en gaan verder als Idalko Netherlands

Avisi Consultancy en Idalko bundelen krachten en gaan verder als Idalko Netherlands

Geweldig nieuws: Onze unit Avisi Consultancy is een strategisch partnership aangegaan met Idalko en gaat verder onder de naam Idalko Netherlands. Als één bedrijf kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met onze gezamenlijke expertise en oplossingen.

 

Voordelen voor onze klanten

Avisi Consultancy en Idalko zijn twee van de meest innovatieve en vooruitstrevende Atlassian Platinum en monday.com Gold Partners in respectievelijk Nederland en België/Frankrijk. Door dit strategisch partnership verdubbelen we onze kracht en bundelen we meer dan 10 jaar aan expertise, vaardigheden en passie om onze klanten een nog uitgebreider aanbod van oplossingen en diensten te bieden.

 

Ons team groeit naar 40 medewerkers, waaronder 25 experts met uitgebreide kennis over Agile, ITSM, DevOps, QA, dashboarding en workflows. Zo zijn we nóg beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Ook worden we meer gespecialiseerd, waardoor onze dienstverlening perfect kan worden afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

 

Klanten kunnen nu profiteren van de gecombineerde kennis en ervaring van beide bedrijven, waardoor ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner voor hun vraagstukken op het gebied van Atlassian en monday.com.  De dienstverlening van Idalko Netherlands blijft van het hoge niveau dat onze klanten van ons gewend zijn. Onze experts staan voor je klaar voor vraagstukken over Atlassian en monday.com op het gebied van:

 

  • cloudmigraties;
  • consultancy;
  • trainingen;
  • coaching;
  • en support.

 

Avisi blijft natuurlijk bestaan

Avisi Consultancy slaat een nieuwe weg in met een nieuwe naam, maar Avisi blijft natuurlijk bestaan! Onze units Solutions, Cloud en Apps gaan door met nog meer focus op hun core business. Onze droom blijft een wereld waar software het onmogelijke mogelijk maakt. Deze droom maken wij waar door steengoede software te bouwen of jou de handvatten te geven om dat zelf te doen. Dit doen we al meer dan 20 jaar met maar één doel: het succes en de groei van onze klanten. De diensten van Avisi omvatten daarom de hele softwarelifecycle: van idee tot implementatie, van softwareontwikkeling, inzicht en requirements tot diensten rondom GitLab, managed cloud-services en apps

 

Op naar de toekomst!

Het strategisch partnership van Avisi Consultancy en Idalko is een game-changer voor de wereld van Atlassian en monday.com. Het is een match made in heaven en we kijken uit naar een succesvolle toekomst samen!

 

Teammeeting Avisi Consultancy x Idalko  IMG_2623

Teammeeting Avisi Consultancy x Idalko. Teammeeting Avisi Consultancy x Idalko

Avisi-iDalko-proosten

 

Heb je nog vragen?